De langste tafel 21-06

Share |

Aan de langste tafel van Zuidoost!
Op 21 juni luiden we de zomer in met de Hoekenrodetafel. Ontbijt, lunch of borrel mee aan de Hoekenrode tafel, waar het feestje van 50 jaar Bijlmer een dag lang gevierd wordt. Kom met je vrienden, familie of collega's. Het programma bestaat uit vier onderdelen, reserveren is noodzakelijk.

ZO! Ontwaakt - 08.30 - 10.00
Ontbijtje: koffie met croissant voor € 2,- pp. Neem deel aan de 'Visitekaartjes Roulette' om je netwerk te verbreden, of maak en een ZO! Ontwaakt selfie om te delen op social media in het 50jaarBijlmer frame!
Vergoeding €2,- pp.

ZO! Ontmoet - 11.45 - 13.30
Ondernemers, bewoners en jong talent leren elkaar kennen bij de Verbindingslunch aan misschien wel de langste outdoor tafel ooit! Ter ere van 50 jaar Bijlmer wordt er een duurzame, vegetarische lunch geserveerd, deels bestaand uit foodwaste uit Zuidoost, bereid door sociale kook initiatieven. De lunch wordt geopend door de Stadsdeelvoorzitter en vergezeld met previews van theatervoorstellingen en dans uit Zuidoost, geprogrammeerd door Fringe Festival en Pop-up Zuidoost.
Vergoeding voor de vegetarische lunch, alcoholvrije drankjes en het programma is € 10,64 pp.

ZO! Onderneemt - 16.00 - 17.00

Young entrepreneurs, zzp'ers, studenten, jong talent ontmoeten elkaar om te netwerken en tips & tricks te krijgen voor het verbeteren van social media skills en communicatie. Met medewerking van oa Google Digitale Werkplaats. Gratis, maar aanmelden=komen

ZO! Borrelt & Bruist - 17.00 - 18.00
Afsluitende borrel bij de horeca op het Hoekenrodeplein om nog even na te genieten van ZO! Aan tafel. Wees er snel bij, er zijn 160 gratis drankmuntjes. Eén per persoon.
Tickets en aanmelden via de eventbrite site