Buurtcamping 20 t/m 22 juli

Share |

Deze zomer wordt een deel van het Gaasperpark omgetoverd tot Buurtcamping! Van 20 t/m 22 juli wordt het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.

Kom kamperen in het weekend van 20 t/m 22 juli en boek nu je minivakantie naar De Buurtcamping Gaasperdam.
Je geniet een weekend lang van de natuur, de eigen buurt, lekker eten en drinken, allerlei activiteiten en natuurlijk van het contact met elkaar. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het buurtgevoel.
We willen graag een mooie mix aan buurtbewoners op de camping. Daarom is er een maximaal aantal plekken beschikbaar. Van die plekken is 1/3 gereserveerd voor vrijwilligers, 1/3 voor mensen met een kleine portemonnee en 1/3 voor andere buurtbewoners. De kosten voor deze minivakantie zijn:
€15 per tent en €10 per persoon voor het hele weekend
Vrijwilligers en mensen met een kleine portemonnee kamperen met korting. Mensen met een kleine portemonnee betalen €2,50 en vrijwilligers €5 voor een tentplek. Mensen met een kleine portemonnee betalen €2,50 en vrijwilligers kamperen gratis voor het hele weekend.
Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis!
Let op!
Alleen buurtbewoners met de postcodes 1101, 1102, 1103, 1104, 1105, 1106, 1107, 1108, 1109 kunnen komen kamperen
Per reservering maximaal 1 tent en maximaal 6 personen per tent
Mensen met een kleine portemonnee kunnen korting krijgen
Je plek reserveren kan hier
Je kunt ook een plek verdienen / korting krijgen door je aan te melden als vrijwilliger. 
Heb je speciale wensen waar we je misschien bij kunnen helpen?
Heb je geen kampeerspullen? Of heb je niet de mogelijkheid om met IDEAL te betalen? Neem dan even contact op met