LIEPDE! 29-07

Share |

De Nederlands-Molukse broers Timisela maken, na het grote succes van hun roadtrip Het Geheim van de Gebroeders Timisela een nieuwe voorstelling. De reis gaat nu verder. Waar belanden de broers nadat ze een lifter genaamd Yevgeni hebben opgepikt? Naast Nederlands wordt er op een aantal momenten in de voorstelling ook Maleis gesproken. De Nederlands-Molukse broers Timisela maken, na het grote succes van hun roadtrip Het Geheim van de Gebroeders Timisela een nieuwe voorstelling. De reis gaat nu verder. Waar belanden de broers nadat ze een lifter genaamd Yevgeni hebben opgepikt? Naast Nederlands wordt er op een aantal momenten in de voorstelling ook Maleis gesproken. 
In 2015-2016 veroverden The Brothers Timisela - ook in het echte leven broers - de Nederlandse theaters met Het Geheim van de Gebroeders Timisela. Overal in het land, ook in het Bijlmer Parktheater, trokken ze volle zalen. In een jaar tijd trokken ze ruim 17.500 mensen naar het theater.

Aanvang 16.00 en 18.00 uur

De voorstellingen in het Bijlmer Parktheater zijn vrij toegankelijk voor iedereen met een entreekaart van het Kwaku Summer Festival. Wees op tijd, want VOL = VOL.