Woiski vs. Woiski 10 t/m 28-01

Share |

“BB met R… Dat is bruine bonen met rijst…” Wie kent deze tophit uit de jaren ’50 van Max Woiski Sr. niet?

Woiski vs. Woiski vertelt het schrijnende levensverhaal van vader en zoon Woiski die ondanks hun moeizame verhouding furore maakten en Nederland verrijkt hebben met hun aanstekelijke muziek.

Max sr. kwam in de jaren dertig, als een van de eerste Surinamers naar Amsterdam en opende daar zijn eerste nachtclub. Hij en zijn zoon Max jr. moesten zien te overleven in het witte Nederland. Waar Max sr. zich met charme en bluf weet aan te passen en daar gelukkig mee lijkt te zijn, komt Max jr. in verzet. Op een avond in nachtclub la Cubana, komt hun strijd in een beslissende battle tussen muziekstijlen en karakters tot een hoogtepunt.

Woiski vs. Woiski is een muzikale battle tussen vader en zoon. Een verhaal over identiteit, immigratie en ontworteling, waarin kleur alles bepalend lijkt te zijn.

Coproductie van Orkater en het Bijlmer Parktheater

Spel: Mike Libanon, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Michiel Blankwaardt en Gery Mendes

Regie: Geert Lageveen

Muziek: Gery Mendes, Vernon Chatlein, Sophie Anglionin e.a.

Bijlmer parktheater

Duur voorstelling: 90 minuten

Leeftijd: 14+

Kaartverkoop informatie try-out voorstellingen:

Kaartverkoop regulier: € 13,50 (inclusief drankje)

Stadspasaanbieding: € 2,00 (exclusief drankje)

Let wel: Deze aanbieding is alleen geldig voor stadspashouders met een groene stip. Kaarten met stadspas zijn verkrijgbaar aan de kassa in het Bijlmer Parktheater vanaf 1 november 2017, maar het wordt verrekend met het tegoed van de maand januari.

Heeft u een actiecode? Deze actiecode is alleen te activeren via de online kaartverkoop tot 1 januari 2018.

Na de try-outs is de voorstelling vanaf 13 januari te zien als reguliere voorstelling in het Bijlmer Parktheater. Daarna toert Woiski vs. Woiski nog tot 1 april 2018 door het hele land.