Tailormaids sluitingfeest 28-04

Share |
TIME TO SAY GOODbye...TIME TO SAY GOODbye...
We nodigen jullie van harte uit op zaterdag 28 april om net zo feestelijk en gezamenlijk de winkel te sluiten als dat we haar hebben geopend!
En uiteraard met, zoals jullie gewend zijn:- Een drankje, met dit keer ook een hapje!- %Korting% op het assortiment - Aanwezigheid van de Brand Owners- Muziek - Gezelligheid- Inpakservice- En ons te gek en unique assortiment!
We hebben zo een onvergetelijk onbetaalbaar en succesvol avontuur achter de rug!De groei en ontwikkeling die we allemaal hebben doorgemaakt, zowel persoonlijk als zakelijk.De bijzondere krachten van het samenwerkenDe goeie doelen die zijn gesteund De zeer hoge en bijzondere klant waardering en betrokkenheid De ENORME hoeveelheid creativiteit De ontdekkingen die we hebben gedaanHet geweldige netwerk dat we nu hebben
Ik kan nog wel even doorgaan zo....
Gewoon.......WAUW!!!
Wat zullen we dit met zijn allen enorm missen. Maar wat mooi dat we dit hebben mogen ervaren.
Ik hoop iedereen het liefst OP, en anders nog voor, de 28ste te zien! Het zou zonde zijn om het nu met een sisser te laten aflopen. 
Geniet met ons van nog eenmaal een laatste rondje door deze unieke zaak!! Want snel zul je er een als deze niet meer vinden.
Tot 28 april!!