Surinaams koken

Share |
Surinaams koken
Pindasoep, Kouseband, Zoutvlees, ooit afgevraagd wat er mee te doen of hoe het te maken? In deze workshop gaan we Surinaamse gerechten maken. Een bekende kok legt uit hoe een goed Surinaams gerecht in elkaar zit. Uiteraard eet u het gemaakte op en wat over is neemt u zoals men hier gewend is in een “bakkie” mee naar huis.
De workshop kan uitgebreid worden inkopen doen onder leiding van de kok op de markt. U krijgt dan meteen uitleg over de vele gerechten die er zoal te koop zijn.
Tijdsduur:
Kookworkshop 4 uur
Kookworkshop inclusief inkopen doen 5 1/2 uur
Locatie:
Hart van de Bijlmer in een restaurant met kookworkshop gelegenheid
Kosten: kookworkshop vanaf 60,- Euro per persoon

Het is mogelijk om tijdens de rondleiding voroafgaand aan deze workshop de inkopen op de markt te doen.Wanneer u geen rondleiding heeft kunt u wel zelf de inkopen gaan doen met een 'deskundige' en aan de hand van een door de kok opgestelde inkopenlijst. Vraag naar de mogelijkheden.

Deelnemers: minimaal tien personen. Voor een kleinere groepsgrootte geldt in principe zelfde totaal tarief.
Boekingen: Uitsluitend via Bijlmerexperience, ruim van tevoren in verband met beschikbaarheid van de kok en de te reserveren ruimte.