Skip to main content
                                                                                            

Spiritualiteit en Creativiteit

Spiritualiteit en Creativiteit

De “Triple goddess” is een bedrijf wat zich bezig houdt met het bewust maken van processen. Hierin wordt op een creatieve en spirituele manier gekeken naar kansen, uitdagingen, problemen en blokkades, die zich in een bedrijf, relatie, op de werkvloer of in communicatie kunnen voordoen. Door met de situaties te spelen, te onderzoeken en te werken blijkt het vaak dat er verrassende oplossingen mogelijk zijn.
In een workshop zal er gebruik gemaakt worden van diverse spirituele en creatieve methodes. Bijvoorbeeld kennis maken met de diverse deelpersoonlijkheden in jezelf of in een bedrijf.
* Het Zwarte schaap in ons
* Intuïtief tekenen
* Vormen van meditatie
* Individuele sessies Tarot, Numerologie en Astrologie
Dit zijn een aantal voorstellen, de workshop wordt aangepast aan de vraag van bedrijf, groep of individueel. De workshops worden in de Bijlmer of op locatie gegeven.
Doelgroep: men moet openstaan voor deze aanpak
Locatie: de workshop zal worden gegeven door Cary Speksnijder, en haar team . Deze begeleiders hebben zelf een jarenlang bewustzijn traject gevolgd en kunnen op een heldere en creatieve manier kijken naar de mogelijkheden in de diverse situaties
Prijzen
Prijzen zijn afhankelijk van het type workshop en de locaties, u kunt een offerte op maat vragen.
Boekingen
Uitsluitend via Bijlmerexperience, aanbevolen ruim van te voren in verband met bespreken ruimte en docenten.