Skip to main content
                                                                                            

kerstconcert 17-12

Het Gaasperdams Gemengd Koor geeft op 17 december a.s. in de sfeervolle Engelse Kerk, hartje Amsterdam, een feestelijk kerstconcert met Engelstalige koorwerken uit heden en verleden.

 O Radiant Dawn - O stralende dageraad heet ons programma: een verwijzing naar het motet van James MacMillan dat is geschreven voor de laatste Adventsweek. Zijn compositie wordt voorafgegaan door het Magnificat van Henry Purcell, drie delen uit Georg Friedrich Händels Messiah en de liedcyclus A Ceremony of Carols van Benjamin Britten. Na O Radiant Dawn klinkt een aantal Christmas Carols van onder anderen John Rutter.

 

 Frank Hameleers is als vanouds onze dirigent. De begeleiding is in handen van organist en pianist Jeroen Koopman en harpiste Marie Nilsen.

 

 Kaartjes (volwassenen €15, jongeren tot 18 jaar €7) zijn vooraf te bestellen via het volgende adres: . U ontvangt vervolgens een bevestiging met informatie over betaling van de kaart(en). Op de dag van het concert ligt het toegangsbewijs klaar bij de ingang van de Engelse Kerk. Op bijgaande poster en op onze website vindt u alle benodigde informatie.

 

 We stellen het zeer op prijs als u komt luisteren.